Prodi vil ha EU-hastemøte om Burma

Italias statsminister Romano Prodi vil be EU om å kalle inn til et hastemøte om Burma.

Politikk

EU bør holde et hastemøte om situasjonen i Burma for å finne måter å stanse volden på, mener Prodi. Onsdag ble minst tre personer drept i Burma da landets sikkerhetsstyrker slo til mot demonstranter. EU bør holde et hastemøte om situasjonen i Burma for å finne måter å stanse volden på, mener Prodi. Onsdag ble minst tre personer drept i Burma da landets sikkerhetsstyrker slo til mot demonstranter. - Verdenssamfunnet må fremme respekten for menneskerettighetene i alle land og sikre at folk har muligheten til å uttrykke sine meninger på fredelig vis, sa Prodi i en pressemelding onsdag. Prodi sa at han ville ta kontakt med Portugals statsminister i løpet av dagen onsdag for å foreslå et hastemøte om situasjonen i Burma. Portugal har for tiden formannskapet i EU. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv