Administrerende direktør Anders Onarheim i Carnegie avviste i sitt vitnemål i Oslo Tingrett i dag at hensikten med Total return swap-avtalene (TRS) med Seadrill i Eastern Drilling i 2006 var å nøytralisere aksjene mens det var kamp om Eastern. Administrerende direktør Anders Onarheim i Carnegie avviste i sitt vitnemål i Oslo Tingrett i dag at hensikten med Total return swap-avtalene (TRS) med Seadrill i Eastern Drilling i 2006 var å nøytralisere aksjene mens det var kamp om Eastern. - Der synes jeg det er en kortslutning. Det er mange måter man kan legge aksjer død på. Det er ikke en av måtene, sa Onarheim ifølge Reuters.Onarheim sa at Seadrills styremedlem Tor Olav Trøim var skeptisk til avtalen, men at han selv var klar på at deres vurdering om at dette var et fullstendig legitimt instrument.- Alle som har vært med på et kappløp om å nå en prosentandel først i et selskap, vet at det hjelper veldig lite om du sier du eier aksjene, hvis aksjene ikke er på kontoen når du skal stemme, sa Onarheim.