I sommer ble PR-rådgiveren dømt til ti måneders ubetinget fengsel for ulovlig innsidehandel. Onsdag ble det kjent at anken fra Brynhildsen ble avvist av lagmannsretten. Straffeutmålingen vil imidlertid bli behandlet på nytt, skriver Dagbladet.Brynhildsen sier via sin advokat at han er knust, og mener det er helt vanvittig at saken ikke blir behandlet på nytt.- Han synes det er helt vanvittig at han ikke får anke til Borgarting, i en sak hvor påtalemyndigheten ikke har et eneste fellende bevis, sier advokat Knut Smedsrud.Nå vurderer han om onsdagens kjennelse skal påkjæres til Høyesterett.- Det har vi ikke besluttet ennå. Vi har 14 dagers frist til å påkjære til Høyesterett. Enn så lenge har vi ikke fått gått gjennom hele kjennelsen for å finne grunnlag til å påkjære ankevedtaket, sier Brynhildsens advokat Knut Smedsrud til NA24 Propaganda.Ifølge dommen fra tingretten lekket Brynhildsen innsideinformasjon fra de børsnoterte selskapene Via Travel, Findexa og Ignis. Dette var informasjon som han kjente til i kraft av å være PR-rådgiver. Informasjonen ble ifølge dommen gitt til en venn, som ga informasjonen videre til andre investorer. (©NTB)