Validus og Middelfarts investeringsselskap har ordnet kjøpene av 50,13 prosent av Adam og Eva og 100 prosent av CM Gruppen gjennom deres felles selskap VAMI AS.- Vi opplever selskapet som Norges mest kreative og spennende frisørgruppe, og således anser vi dem som en optimal byggekloss i VAMIs forretningskonsept. Adam og Eva er det konseptet og det faglige miljøet vi mener har en profil og et potensial som gir oss en optimal plattform for vår satsing innenfor profesjonell frisrøvirksomhet, sier Celina Midelfart til Finansavisen.Verken kjøperne eller selger Øistein Bjørndal, hovedaksjonær i Adam og Eva, vil kommentere kjøpesummen på frisørkjeden som i fjor hadde en omsetning på 70 millioner kroner. Ettersom franchisesalongene, som utgjør halvparten antallet salonger i Norge, ikke er med i hovedregnskapet, er bare omsetningen for halvparten av de totalt 16 salongene. Omsetningen økte fra fem prosent fra 2005, og resultatet var åtte millioner kroner.Bjørndal tror det kommer flere oppkjøp i bransjen.- Ja, vi er den siste bransjen som har vært fredet. Alle andre er kjeder, sier han til avisen.