* Fabian Stang (52) ble i fjor norgeskjent da han badet naken i Stein Erik Hagens 50-årsdag. Før det var han mest kjent som sønnen av skuespillerdiva Wenche Foss som sto fram med egne opplevelser med psykiske problemer.* Advokaten har sittet i Oslo bystyre i to perioder for Høyre der han mest har vært opptatt av eldreomsorg, skole og miljøvern.* Stang tok juridikum ved Universitetet i Oslo i 1984, og har arbeidet som lærer og politijurist før han ble advokat. Han er nå tilsluttet advokatfirmaet Torkildsen, Tennøæ & Co.* Han har vært en omstridt ordførerkandidat for Høyre. Fikk kritikk da han etter Per Ditlef Simonsens avgang gjorde krav på å overta ordførerkjedet få uker før valget. Stang ble satt til side som varaordfører under Svenn Kristiansen (Frp)* Fabian Stang sitter enten som eier, styremedlem eller varamedlem i 17 bedrifter, stiftelser, sameier eller legater. Er blant annet medlem i den eksklusive Christiania Jægerklubb der medlemslisten preges av finanstopper, skipsredere og godseiere. (©NTB)