Dette frykter John Fredriksen mest hvis Seadrill taper i retten

For John Fredriksen og Tor Olav Trøim handler Eastern Drilling-saken om langt mer enn 850 millioner kroner.

Ifølge Norges rikeste mann John Fredriksen og hans våpendrager Tor Olav Trøim handler rettssaken mot Oslo Børs og Finansdepartementet om langt mer enn de 850 millioner kroner Seadrill krever i Eastern Drilling-saken, skriver Finansavisen. Ifølge Norges rikeste mann John Fredriksen og hans våpendrager Tor Olav Trøim handler rettssaken mot Oslo Børs og Finansdepartementet om langt mer enn de 850 millioner kroner Seadrill krever i Eastern Drilling-saken, skriver Finansavisen. - Vi har stor kredibilitet i kapitalmarkedet og det har vært lett for oss å hente penger. Kreden i markedet er viktigere enn de 850 millionene, sa Trøim fra vitneboksen.- Det er en viktig sak for alle aksjonærene. Verdens største investorgrupper er inne, så hvis vi taper kan de komme til å trekke seg ut, sa Fredriksen til avisen.