Resultatsesongen ruller videre. Utenlands skal selskaper som Continental Airlines, Dow Jones & Co, Eli Lilly, Google, NeraTel, Nokia, Pfizer, PMC-Sierra, SAP, Sunpower, Wyeth og Xilinx i ilden.Her hjemme legger følgende selskaper frem
tall for 3. kvartalStatistisk settInnenriks
:EDBData ResponsContextVisionKomplettNordic SemiconductorVi nevner også at Storbrand avholder analytikerpresentasjon i London. legger vi merke til dette:Sverige:Arbeidsledighet i septemberStorbritannia:Detaljhandel i septemberUSA:Jobless claims uke 41 kl 14:20USA:Ledende indikatorer i september kl 16:00USA:Philadelphia Fed i oktober kl 18:00SSB: Leiemarkedsundersøkelsen, 3. kvartal 2007.SSB: Skatteregnskapsstatistikk, januar - september 2007.SSB: Boligprisindeksen, 3. kvartal 2007. skjer blant annet dette:Trondheim: Statsminister Jens Stoltenberg åpner Technoport Festival 2007 i Trondheim Spektrum. Göran Persson, Jens Stoltenberg og Helge Lund møtes deretter til klimakonferanse.Oslo: Forlaget Bazar Tales lanserer første bind i praktverket «Eventyr fra jordens hjerte». Prinsesse Märtha Louise er hovedredaktør for boken.Bergen: Mannspanelet samles til debatt i Bergen. Hvorfor blir gutter skoletapere? Hva avgjør hvilken utdanning de søker? Og unngår menn omsorgsyrker fordi de er for dårlig betalt?Hele landet/Oslo: Gå til skolen-dagen markeres i 42 land. Miljøagentene og Grønn Hverdag står bak Gå til skolen-dagen i Norge.Bodø: Barentsdagene 2007 arrangeres av Bodø kommune.Oslo: Norges energidager fortsetter. Tema: Energisektoren og klimautfordringene.Kilder: NTB, TDN Finans, SSB, Oslo Børs