- Spørsmålet er hvor mange av de andre partiene som vil være med oss, sier Siv Jensen i et intervju med Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).Frp-formannen ber nå i realiteten Høyre om å bli med på laget i 2009, selv om KrF og Venstre skulle stå fast på at det er uaktuelt for disse partiene å gå i regjering med Frp.Bakgrunnen for Jensens spørsmål er Venstre-leder Lars Sponheims klare beskjed i høst, der han gjorde det klart at Venstre heller vil støtte en ren Ap-regjering enn en regjering der Frp er med.Siv Jensen har følgende beskjed:- Vi er krystallklare på at vi vil ha et regjeringsskifte. Det gir ingen mening å fortsette slik vi har ordnet oss. Jeg mener at vi alle framstår som hodeløse kyllinger. Det er det bare Ap som tjener på, sier Frp-formannen.Hun mener det er gode muligheter til borgerlig valgseier ved stortingsvalget om to år. Jensen minner om at det ikke var noen storslagen rødgrønn seier for to år siden.Ifølge ANB betyr det Jensen her sier at Høyre må velge side. Og KrF og Venstre må ta stilling til om de vil ha en Ap-regjering framfor en eventuell regjering av Høyre og Frp.Frp har tidligere gjort det klart at partiet ikke vil støtte en borgerlig regjering partiet ikke er en del av. Det må trolig bety at trusselen også her er en ren Ap-regjering. En ny regjering utgått av Høyre, KrF og Venstre er dermed utelukket for Frp. (©NTB)