Den 43 år gamle mannen satt i en bil da han ble truffet av skudd. Han var på vei ut av et garasjeanlegg da han ble beskutt fra en annen bil.- Han ble brakt til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden skal ikke være livstruende, sier operasjonsleder Ellen Ulvin i Oslo politidistrikt til NTB.Skyteepisoden skjedde i 5.30-tiden lørdag morgen. Politiet ble varslet av flere naboer, som meldte fra at de hadde hørt flere skudd bli avfyrt.- Det er ikke klart om mannen ble truffet av mer enn ett skudd, sier Ulvin. Hun kan ikke kommentere hva slags våpen som ble brukt.Mannen skal ha klart å komme seg inn i en oppgang og banket på en dør for å få hjelp, skriver dagbladet.no.Politiet satt i gang et større søk etter gjerningsmennene. I 7-tiden ble fire menn innbrakt for sjekk.- De fire var sammen da de ble innbrakt. De vil nå bli sjekket i forbindelse med denne saken, men er ikke pågrepet, sier Ulvin.Hendelsesforløpet før skytingen er foreløpig uklart, og politiet kjenner ikke til motivet. (©NTB)