Politimannen er i Nordre Vestfold tingrett dømt til 36 dagers fengsel. Han er også fradømt retten til å jobbe i politiet for all framtid, skriver Dagbladet.Det var i desember i fjor at politimannen var på jobb sammen med en kollega. De to ble bedt om å kjøre til et hus i Horten der en mann hadde tatt en overdose. Ifølge dommen startet kollegaen livreddende behandling mens 31-åringen gjennomsøkte huset.På badet fant han en klokke av merket Breitling Crosswind til en verdi av 57.000 kroner. Ifølge sin egen vitneforklaring så 31-åringen med én gang at klokka var verdifull, og han tenkte at den kunne brukes til å dekke gjeld han hadde problemer med å betale. Dermed tok han med seg klokka.Overdoseofferet ble behandlet på sykehus, og kontaktet politiet da han kom hjem og oppdaget at klokka var borte. I mellomtiden fattet kollegaene mistanke til 31-åringen. Han ble observert på overvåkingskamera da han hentet politiets bensinkort til å fylle bensin på sin private bil.Spesialenheten for politisaker innledet etterforskning, og da de dukket opp hjemme hos 31-åringen, løp politimannen opp på badet og kastet den dyre klokka ut av vinduet. Klokka ble skadd, og politimannen er nå dømt til å betale 3.740 kroner i erstatning for skadene.31-åringens forsvarer, advokat Jonny Sveen, sier straffutmålingen vil bil anket. (©NTB)