Magnus Reitan skulle ha sluttet fred med 7-Eleven-forhandlerne sine, men helt fredelig er det ikke, melder Finansavisen. Magnus Reitan skulle ha sluttet fred med 7-Eleven-forhandlerne sine, men helt fredelig er det ikke, melder Finansavisen. I går var Sabri Barut i møte med Reitan Servicehandel med partner Adam Demir og advokat Birgitta Högstedt. Men Barut ville ikke godta vilkårene i en ny kontrakt da han mente det ikke ble lønnsomt.Reitan svarte med å kaste ham ut, skriver Finansavisen.- De sa de ville sende folk for å overta butikken min med makt. Da jeg kom til butikken klokken 16, hadde de brutt seg inn på kontoret. Det var ti ansatte fra Reitan der for å drive vareopptelling, fortsetter Barut, som ville politianmelde saken.
- Ingen politisak
Men politiet svarte ifølge Barut det ikke var noen politisak. Ifølge Högstedt har han en gjeld på 1,8 millioner.Advokaten sier til avisen det er snakk om mindre kontraktsbrudd, men ifølge Reitan er det et vesentlig brudd.- Et slikt brudd gir oss hjemmel til å overta butikken, sier regionsjef Hege Sanda i Reitan Servicehandel til Finansavisen.