Ifølge NRK blir Ramin Osmundsen ny statsråd med spesielt ansvar for integrering. Det skjer ved at Arbeids- og inkluderingsdepartementet deles. Bjarne Håkon Hanssen forblir arbeidsminister. Ifølge NRK blir Ramin Osmundsen ny statsråd med spesielt ansvar for integrering. Det skjer ved at Arbeids- og inkluderingsdepartementet deles. Bjarne Håkon Hanssen forblir arbeidsminister. Etter det NRK erfarer vil det i forbindelse med skiftet av statsråder bli avholdt ekstraordinært statsråd på Slottet ved 16-tiden torsdag.Ifølge NRK vil Karita Bekkemellem (Ap) slutte som barne- og likestillingsminister. Det er ikke klart hvem som overtar ministerposten.Kunnskapsminister Øystein Djupedal skal også være ferdig som statsråd, og han vil trolig bli erstattet av nestleder i SV, Bård Vegar Solhjell. Solhjell har fram til i dag vært statssekretær ved Statsministerens kontor.Ifølge Aftenposten.no kan Kunnskapsdepartementet bli splittet i to, der den ene delen gjøres om til et rent barne- og omsorgsdepartement. Miljøvernminister Helen Bjørnøy (SV) vil også forsvinne ut av regjeringen. Utviklingsminister Erik Solheim (SV) vil overta hennes oppgaver og bli ny «superstatsråd» med ansvar for miljø- og utviklingspolitikk.(©NTB)