T5PC-rettssaken rullet videre i går, med tidligere styreleder Jørn Ronnie Tagge i vitneboksen. T5PC-rettssaken rullet videre i går, med tidligere styreleder Jørn Ronnie Tagge i vitneboksen. Tagge ble innblandet i pyramideselskapet i juli 2003 da han fikk i oppdrag av styret å skaffe et meglerhus som kunne administrere handelen med aksjer i T5PC, skriver Finansavisen.- Styret hadde hatt press på seg i flere måneder og var villige til å gi hva som helst for å få i gang aksjehandelen, sa Tagge.Konsesjonsløse Exente Securities ble kjøpt for ni millioner, og daglig leder Henrik Ellefsen fikk en bonus på 1,5 millioner før arbeidet var i gang.Tagges jobb ble så å gjøre investeringer for T5PC, som ifølge avisen da hadde 200 millioner kroner på bok.- Det var litt cowboy-tendenser. Selskapet hadde mye penger, men manglet en del kompetanse, fortsatte han ifølge Finansavisen.