Ingen ble skadd i grunnstøtingen, og det er ingen lekkasje av olje.Det var i 2.30-tiden at den bahamasregistrerte tankeren «West Stream» grunnstøtte.- Det ble sendt taubåt og redningsskøyte til stedet. Tankeren ble etter hvert trukket delvis av skjæret, og dykkere har vært nede og inspisert. Båten har dobbelt skrog, og det er ingen lekkasje, sier operasjonsleder Thor Gunnar Westlye i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.Skipet ble ført av en norsk skipper, og det var et mannskap på åtte fra Litauen om bord. Havnevesenet var lørdag morgen om bord i tankeren, og politiet vil etter hvert foreta avhør og rutinemessig promilleprøve.- Det er ingenting som tyder på uaktsomhet eller at båtføreren hadde promille, sier Westlye.Tankeren var på vei til Karmøy da uhellet skjedde, skriver aftenbladet.no. (©NTB)