Tor Olav Trøim og Anders Onarheim er sjokkert over saksbehandlingen hos Oslo Børs og dens juridiske direktør Atle Degré i forbindelse med Eastern Drilling-saken. Etter Degrés vitnemål i dag sa Trøim og Onarheim følgende til de fremmøtte journalistene: Tor Olav Trøim og Anders Onarheim er sjokkert over saksbehandlingen hos Oslo Børs og dens juridiske direktør Atle Degré i forbindelse med Eastern Drilling-saken. Etter Degrés vitnemål i dag sa Trøim og Onarheim følgende til de fremmøtte journalistene: - Dette er slett. Først sier han at det ikke forelå noe formelt tilbud fra Ocean Rig. Og så forsvarer han at vi er dømt for å betale for å ha blokkert et bud som ikke eksisterer. Dette her er håpløst, sier Onarheim og Trøim ifølge dn.no.Degré var uklar på om Ocean Rig faktisk hadde budt på alle aksjene i Eastern Drilling.