Tredje uken på overtid for Hydros valgkomité

Hydros valgkomité jobber tredje uken på overtid med å sette sammen et nytt Hydro-styre og finne ny styreleder etter Jan Reinås.

Valgkomiteen under ledelse av administrerende direktør Svein Steen Thomassen skulle egentlig vært ferdig med sin innstilling 1. oktober, men Thomassen kan torsdag ikke si når valgkomiteen vil være i mål. Valgkomiteen under ledelse av administrerende direktør Svein Steen Thomassen skulle egentlig vært ferdig med sin innstilling 1. oktober, men Thomassen kan torsdag ikke si når valgkomiteen vil være i mål. - Jeg vil ikke forplikte meg til noe tidspunkt. Det eneste jeg kan si er at vi blir ferdige på denne siden av nyttår, sier Thomassen til NTB.De ansatte i Hydro skal ha tre representanter i styret. Torsdag ble det klart hvem to av de tre ansatterepresentantene i det nye styret blir: Billy Fredagsvik (51) og Jørn B. Lilleby (55) er valgt inn styret. Fredagsvik er prosessoperatør i Hydro og erstatter Geir Nilsen. Lilleby er vedlikeholdsleder i Hydro og erstatter Geir Ragnar Fritsvold. (©NTB)