Valgkomiteen under ledelse av administrerende direktør Svein Steen Thomassen skulle egentlig vært ferdig med sin innstilling 1. oktober, men Thomassen kan torsdag ikke si når valgkomiteen vil være i mål. Valgkomiteen under ledelse av administrerende direktør Svein Steen Thomassen skulle egentlig vært ferdig med sin innstilling 1. oktober, men Thomassen kan torsdag ikke si når valgkomiteen vil være i mål. - Jeg vil ikke forplikte meg til noe tidspunkt. Det eneste jeg kan si er at vi blir ferdige på denne siden av nyttår, sier Thomassen til NTB.De ansatte i Hydro skal ha tre representanter i styret. Torsdag ble det klart hvem to av de tre ansatterepresentantene i det nye styret blir: Billy Fredagsvik (51) og Jørn B. Lilleby (55) er valgt inn styret. Fredagsvik er prosessoperatør i Hydro og erstatter Geir Nilsen. Lilleby er vedlikeholdsleder i Hydro og erstatter Geir Ragnar Fritsvold. (©NTB)