I går skrev vi at Handelsbanken står ved prognosen om at Norges Bank vil heve styringsrenten til 5,25 prosent i desember eller januar. Men sjeføkonom Knut Anton Mork tror ifølge dn.no det også er en viss sannsynlighet for at rentetoppen er nådd.- Vi tror ikke de hever på møtet i neste uke. Da blir neste mulighet for renteheving møtet i desember, og det kan ha kommet mye mer infomasjon om uroen i finansmarkedet før den tid. Dermed kan Norges Bank komme til å utsette rentehevingen ytterligere, og kanskje ikke heve i det hele tatt når de får mer informasjon, sier han.Meglerhuset mener ifølge nettavisen sentralbanken er for optimistiske i forhold til finansuroens effekt på norsk økonomi.- Vi tror de etter hvert kommer til å se at effektene vil bli større enn de tror, sier makroøkonom Shakeb Syed ifølge dn.no.