I programmet Standpunkt i NRK tirsdag kveld tilbakeviste hun imidlertid at hun mener at statsminister Jens Stoltenberg er «usikker og fomlete», men at det var slik hun opplevde statsministeren under et møte på Sørmarka.Hun sa også at flere andre karakteristikker ikke var ment som personkarakteristikker, men som beskrivelse av hvordan hun opplevde personene der og da.
Tristhetsstempel
Om reaksjonene på boka fra Arbeiderpartiets ledelse sa hun at det var vanskelig å regne med noen annen reaksjon.- Jeg har opplevd reaksjonen som litt hersketeknikk. De har forsøkt å ufarliggjøre det jeg mener ved å sette et tristhetsstempel på meg, sa Valla.I det samme programmet var kjente LO-tillitsvalgte som Rolf Utgård og Oddrun Remvik enige om at boka kan skade LO, men Valla selv er ikke enig i det.- Hele saken har skadet LO fra første stund. Hensynet til LO ble ivaretatt da jeg trakk meg som LO-leder, sa Valla, og minnet om at det ikke var hun som valgte å bringe saken ut i det offentlige rommet.