54 prosent av de spurte i Gallup-målingen svarer nei på spørsmålet om Gore bør stille som kandidat i neste års presidentvalg i USA. 41 prosent mener at den tidligere visepresidenten bør stille. 54 prosent av de spurte i Gallup-målingen svarer nei på spørsmålet om Gore bør stille som kandidat i neste års presidentvalg i USA. 41 prosent mener at den tidligere visepresidenten bør stille. Resultatet er tilnærmet uendret fra mars, da 57 prosent sa nei til Gores kandidatur mens 38 prosent ønsket ham som kandidat. Tildelingen av Nobels fredspris har heller ikke endret demokratenes syn på Gore, viser Gallup-målingen. 48 prosent av dem mener at han bør stille som kandidat, mens 43 prosent sier nei.I mars mente 54 prosent av demokratene at Gore burde stille som kandidat, mens 41 prosent var imot dette. På spørsmål om hvem de mener bør bli partiets kandidat under presidentvalget i 2008, svarer bare 14 prosent av demokratene Gore. Senator Hillary Clinton får klart størst oppslutning blant sine egne, men også senator Barack Obama slår Gore.Gallup-målingen ble foretatt etter at det ble kjent at Gore og FNs klimapanel var tildelt Nobels fredspris. (©NTB)