Sterkere tall enn ventet fra Apple Inc. og American Express Co. sendte Wall Street opp tirsdag kveld. Standard & Poor's 500-indeks endte opp 0,9 prosent til 1.519,59 poeng, mens Dow Jones Industrial Average klatret 0,8 prosent til 13.676,23 poeng. Nasdaq Composite-indeksen kunne vise til en oppgang på 1,7 prosent til 2.799,26 poeng. Ifølge Bloomberg bidro et sent rally som følge av Research In Motion Ltds allianse med Alcatel-Lucent.Apple opplevde sin største oppgang siden januar.. Amazon.com Inc. steg til det høyeste nivået på nesten åtte år før selskapet slap tall som var lavere enn ventet. Aksjen raste 9,6 prosent etter børsslutt.Mer enn to aksjer steg for hver som falt på New York Stock Exchange. Det ble omsatt 1,3 milliarder aksjer på NYSE, noe som er 19 prosent mindre enn snittet de tre siste månedene.Her finner du/ på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..