Wall Street steg på tall

Sterke tall fra Apple Inc. og American Express Co. sendte Wall Street opp tirsdag.

Sterkere tall enn ventet fra Apple Inc. og American Express Co. sendte Wall Street opp tirsdag kveld. Standard & Poor's 500-indeks endte opp 0,9 prosent til 1.519,59 poeng, mens Dow Jones Industrial Average klatret 0,8 prosent til 13.676,23 poeng. Nasdaq Composite-indeksen kunne vise til en oppgang på 1,7 prosent til 2.799,26 poeng. Ifølge Bloomberg bidro et sent rally som følge av Research In Motion Ltds allianse med Alcatel-Lucent.Apple opplevde sin største oppgang siden januar.. Amazon.com Inc. steg til det høyeste nivået på nesten åtte år før selskapet slap tall som var lavere enn ventet. Aksjen raste 9,6 prosent etter børsslutt.Mer enn to aksjer steg for hver som falt på New York Stock Exchange. Det ble omsatt 1,3 milliarder aksjer på NYSE, noe som er 19 prosent mindre enn snittet de tre siste månedene.Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.