Ni smykkekofferter stjålet

Politiet står uten mistenkte etter at smykker for mellom to og tre millioner kroner ble stjålet under et bilinnbrudd i Asker mandag ettermiddag.

Politikk

Ni smykkekofferter forsvant fra bilen, som sto parkert i parkeringshuset til Holmen Fjordhotell, skriver Budstikka.- Eieren selger smykker til forretninger, og hadde med seg ni smykkekofferter. Smykkene var verdt mellom to og tre millioner kroner, sier førstebetjent Laila Stenersen ved Asker politistasjon til NTB.Tyveriet skjedde mandag ettermiddag.- Etter det vi har fått opplyst, skjedde en eller annen gang mellom klokken 15.15 og 15.25. Det var altså snakk om bare 10 minutter, sier Stenersen.Ingen er pågrepet, og politiet har få detaljer å gå ut med. Eieren av smykkene vil bli avhørt tirsdag, og bilen skal undersøkes for tekniske spor.Politiet tror imidlertid ikke at bilen var tilfeldig valgt.- Ingen andre biler var utsatt for innbrudd, etter det vi kjenner til, sier Stenersen. (©NTB)

Nyheter
Politikk