Finner Terra-millioner i indre selskap?

- Det finnes et indre selskap i Terra Securities, og denne problemstillingen løser vi med å lese hvilke regler som gjelder, sier bobestyrer Jon E. Skjørshammer.

OSLO 20071129:Advokat Jon Skjørshammer fra advokatfirmaet Selmer DA under pressekonferansen vedrørende boet i Terra Securities ASA torsdag.Advokat Skjørshammer er oppnevnt som bostyrer for Terra.Foto: Kyrre Lien/ SCANPIX Lien, Kyrre
Politikk

Det indre selskapet i Terra Securities er ikke konkurs, og her kan kreditorene finne store verdier, melder NA24. Herfra tok Terra-toppene og meglere ut millioner av kroner.- Det finnes et indre selskap i Terra Securities, og denne problemstillingen løser vi med å lese hvilke regler som gjelder, sier bobestyrer Jon E. Skjørshammer i Selmer advokatbyrå til nettstedet.NA24 vet at flere meglere har etablert egne aksjeselskaper, som igjen er deleiere i det indre selskapet. Markets-sjef Odd-Arne Pedersen har for eksempel en eierandel på 5,17 prosent, og tok ut 9,6 millioner kroner i fjor.Terra Securities-sjef Svein Erik Nordang og meglerne Knut Anders Opstad og Harald Norberg er blant de andre eierne.

Nyheter
Næringsliv