Gikk på dagen i Aftenbladet

Stavanger Aftenblads administrerende direktør Brit Kyllingstad og økonomidirektør gikk av på dagen fredag.

Politikk

Etter bare litt over et år i direktørstolen leverte Kyllingstad fredag sin oppsigelse. Hun gikk på dagen, bare timer etter at økonomidirektør Ketil Petterson hadde levert sin oppsigelse, skriver Rogalands Avis.Brit Kyllingstad begrunner oppsigelsen med at hun ikke fikk støtte fra ledergruppen, mens Petterson ønsker ikke å kommentere saken.- Aftenbladet leverer sannsynligvis et rekordresultat i 2007. Likevel tilsier medieutviklingen at det er behov for betydelige omstruktureringer i tiden framover. Jeg har fått i oppdrag fra avisens styre å gjennomføre disse omstillingene. Dessverre fikk jeg ikke støtte fra den øvrige ledelsen i Aftenbladet. Det tar jeg nå konsekvensene av, sier Brit Kyllingstad.Sjefredaktør Tom Hetland er konstituert som administrerende direktør. Han vil ikke svare på spørsmål om de to oppsigelsene har noen sammenheng eller om det er noen lederstrid i regionavisen.Brit Kyllingstad har lang medieerfaring fra Orkla, NTB Pluss og Rogalands Avis. I 2001 ble hun kåret til Norges Kvinnelige Medieleder for sitt arbeid i NTB Pluss. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv