Kaldt og fint vær i nyttårshelgen

Etter en julehelg som har vært preget av nedbør, vind og mildvær over store deler av landet kan vi se fram mot kaldt og fint vær i nyttårshelgen.

Scanpix / Scanpix
Politikk

- Det ser absolutt ut til å bli en bra nyttårshelg utendørs. I hvert fall hvis en kler skikkelig på seg, sier statsmeteorolog Kristen Gislefoss.Kaldt- Nyttårsaften ser det ut til å bli lite nedbør over hele landet. Men det kan bli kaldt, spesielt i indre strøk på Østlandet og i Nord-Norge, sier Gislefoss til NTB.Etter å ha studert prognosene for ulike deler av landet konkluderer han med at temperaturen kan komme ned i minus 20 grader både på deler av Østlandet og i Finnmark.- Hvis vi ser på Røros, så kan temperaturen komme under minus 20. Det samme på Finnmarksvidda hvis det klarner av, sier statsmeteorologen. (NTB)

Nyheter
Personlig økonomi