En rekke personer i Oslo Ap, blant annet mange lokallagsledere, ønsker Støre på Stortinget, skriver Dagsavisen.De fleste vil ikke stå fram med sine synspunkter nå, fordi de mener det er for tidlig i nominasjonsprosessen. Men ifølge avisen er det et overveldende flertall som vil at Støre representerer Oslo på Stortinget. Leder i Nordstrand Ap, Steinar Andersen, er blant dem.Støre bekrefter at han er blitt spurt.- Jeg har fått noen henvendelser fra partifeller i Oslo om det. Det er hyggelige henvendelser, sier Støre.Han understreker at han foreløpig er i tenkeboksen.- Jeg har ærlig talt ikke gått inn i problemstillingen. Jeg får tenke på saken, og så forholde meg til etablerte prosesser i Oslo Ap, sier Støre.En rekke sentrale personer i Ap mener ifølge Dagsavisen at Støre vil være en god arvtaker som partileder, og dermed statsministerkandidat når Jens Stoltenberg trekker seg.Oslo Ap skal trolig før sommeren sette ned en nominasjonskomité. Deretter skal lokallagene komme med forslag og innspill, før partiets representantskap velger hvem som får hvilken plass på stortingslisten. Det vil skje like før eller etter jul. (©NTB)