En datamaskin med bilder av den nyfødte sønnen, en 42 tommer stor flatskjerm, familiesmykker og penger var borte da kjendisadvokat Abid Q. Raja og familien kom hjem til et endevendt hus fredag kveld.- Det kan hende de var ute etter dokumenter. Men de har ikke fått med seg annet enn private papirer og regninger, sier Raja til VG.Han opplyser at han aldri tar med seg sensitive papirer hjem fra advokatkontoret i Oslo sentrum.Det var hans kone Nadia, med babyen Adam, som først oppdaget innbruddet i huset på Ekeberg fredag kveld. Hun hadde vært på besøk hos sine foreldre mens mannen hadde vært på jobb i Tromsø.Huset var endevendt. Lørdag kveld var ekteparet ferdig med å rydde.Utenfor huset var det minst tre forskjellige fotspor i snøen.- De har båret tingene våre gjennom naboens hage til en bil de hadde stående, sier Raja.Han mener de ferske sporene betyr at innbruddet skjedde like før familien kom hjem ved 20-tiden fredag.Familien skal nå installere alarm i huset. (©NTB)