Det ble en volatil tirsdag på Wall Street. Fasiten viser at markedt falt. Standard & Poor's 500-indeksen endte ned 1,8 prosent til 1.390,18 poeng, mens Dow Jones falt 1,9 prosent til 12.589,07 poeng. S&P 500 har ikke vært lavere siden 16. mars. Teknologitunge Nasdaq Composite kunne vise til et fall på 2,4 prosent til 2.440,51 poeng.Nedturen skyldes svakere boligsalgstall enn ventet og dårlige nyheter fra AT&T. Sjefen for selskapet, Randall Stephenson, uttalte ifølge Bloomberg at selskapet står overfor "softness" innen forbrukermarkedet. AT&T la bak seg den svakeste dagen siden februar 2003. Hele telesektoren ble sendt i kjelleren.Konkursrykter sendte kredittgiganten Countrywide Financial Corp ned 28 prosent. Aksjen har ikke falt mer siden oktober 1987. Talsmann Rick Simon skriver i en e-post at det ikke er substans i konkursryktene.Forholdet mellom tapere og vinnere var ni til to på NYSE.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..