Det mener tankesmia International Crisis Group (ICG).Presidentens bestrebelse på å klamre seg til makten til enhver pris er uforenlig med håpet om nasjonal forsoning etter drapet på opposisjonslederen, heter det i en rapport fra den anerkjente tankesmia torsdag.- Stabiliteten i Pakistan og dets bidrag til terrorbekjempelsen avhenger av en rask transformering til en sivil regjering. Dette må innebære at Musharraf går av, skriver ICG i rapporten, som også oppfordrer USA til å legge press på Musharraf.Den pakistanske presidenten grep makten i et militærkupp i 1999. I fjor ble han gjenvalgt til president, men inntil nylig var han også landets militære øverstkommanderende.ICG sier også at landets grunnlov må gjeninnføres fullt ut, og at høyesterettsdommerne som Musharraf sparket ut senhøstes i fjor, må gjeninnsettes.President George W. Bush sier imidlertid at hans administrasjon støtter Musharraf.- Jeg har alltid vært en av president Musharrafs støttespillere. Han er en alliert, sier Bush.Men han understreker at Musharraf må samarbeide med den som vinner parlamentsvalget den 18. januar. (©NTB)