Det gjensto ti minutter av kampen da Steven Gerrard ikke maktet å klarer et innlegg tilstrekkelig. Ballen havnet etter hvert i beina på Titus Bramble. Han lot seg ikke be to ganger og banket ballen i mål bak Pepe Reina fra 16 meters hold.Og selv om Fernando Torres hadde gitt hjemmelaget 1-0 rett etter pause, ble det bare ett poeng på Liverpool, som nå er tolv poeng bak ligaleder Arsenal. John Arne Riise spilte ikke for Liverpool.Manchester City overtok fjerdeplassen på tabellen fra Riise og co. etter 2-0 borte mot Newcastle. Blumer Elano gjorde 1-0 i det 38. minutt etter lekkert småspill og en lur avslutning i lengste hjørnet, mens Gelson Fernandes scoret på sitt første spark på ballen da han kom inn som innbytter et kvarter før slutt.Morten Gamst Pedersens Blackburn sørget for at Sunderland igjen er på nedrykksplass ved å vinne 1-0 hjemme. Benedict McCarthy var sikker som banken da Rovers ble tildelt straffespark drøyt ti minutter etter pause. Dwight Yorke ble utvist for gjestene etter 71 minutter, og gjorde med andre ord ikke jobben noe lettere for sine lagkamerater.Daniel Braatens Bolton sikret seg tre uhyre viktige poeng da ved å beseire bunnlager Derby. Men seieren satt langt inne. På overtid steg Stelios Giannakopoulos til værs og stanget