Tidligere har Rowling sagt at «Harry Potter og dødstalismanene» - eller «sjueren», som den kalles blant hennes harde kjerne av fans - skulle være den aller siste. Men nå innrømmer hun overfor det amerikanske nyhetsmagasinet Time at det klør litt i fingrene.Samtidig gjør hun det klart at fansen må belage seg på en lang ventetid.- Hvis - og dette er et stort hvis - jeg noensinne skriver en bok nummer åtte, tviler jeg på om Harry blir selve hovedpersonen, sier Rowling til Time.- Jeg føler at jeg allerede har fortalt hans historie. Men her er det mange «hvis» ute og går, og jeg syns vi skal vente en ti års tid, så får vi se, sier Rowling som er blitt styrtrik på bøkene om den unge trollmannslærlingen.Hun kom høyt opp på listen i Times kåring av årets person i 2007, som ble vunnet av den russiske presidenten Vladimir Putin. Harry Potter-bøkene er solgt i rundt 400 millioner eksemplarer verden over. (©NTB)