70 prosent av de spurte i en meningsmåling utført av U.S. Institute for Peace (USIP) og WorldPublicOpinion.org i 19 pakistanske byer, er overbevist om at USA har som mål å splitte og svekke islam.80 prosent mener USAs militære nærvær i Asia utgjør en fare for Pakistans interesser i regionen, og to av tre stoler ikke på at USA vil opptre ansvarlig.Hver tredje pakistaner ser positivt på Osama bin Laden, mens 19 prosent sier at de har blandede følelser overfor al-Qaidas leder.Tre av fire er motstandere av å la utenlandske styrker jakte på al-Qaida og Taliban på pakistansk jord, og nærmere 40 prosent er imot å pågripe bin Laden dersom han blir funnet i Pakistan.- Ingen beviserSamtidig med at målingen legges fram, opplyser president Pervez Musharraf at det fra pakistansk side ikke pågår noen storstilt leting etter bin Laden.- Det foreligger overhodet ingen beviser for at han befinner seg her i Pakistan, sier Musharraf til den amerikanske fjernsynsstasjonen CBS.Pakistans ambassadør i USA, Mahmoud Ali Durrani, forsøker å moderere Musharrafs uttalelse noe.