Clinton ligger best an til å slå McCain

Hillary Clinton ligger bedre an enn Barack Obama til å slå republikanernes presidentkandidat John McCain, viser en ny meningsmåling.

Foto: Scanpix
Politikk

Dersom Hillary Clinton lykkes med å bli demokratenes kandidat, har hun et forsprang på 9 prosentpoeng på McCain, viser målingen som er utført for nyhetsbyrået Associated Press.Clinton vil få støtte fra 50 prosent av velgerne, mens McCain vil få støtte fra 41 prosent dersom de to møtes til dyst i november, viser målingen.Dersom Barack Obama blir demokratenes kandidat, slik de fleste spår, ligger det an til et betydelig jevnere løp til høsten.McCain vil da ha 46 prosent av velgerne i ryggen, mens Obama ligger an til 44 prosent, skal man tro målingen.30 prosent av Clintons velgere sier at de vil stemme på McCain dersom Obama blir demokratenes presidentkandidat, mens 21 prosent av Obama-tilhengerne svarer det samme dersom Clinton blir kandidat. (©NTB)

Nyheter
Politikk