IOK-president Jacques Rogge fordømmer også volden i forbindelse med fakkelstafetten, men han uttrykker samtidig bekymring for situasjonen i Tibet og ber Kina søke en fredelig løsning.- IOK har uttrykt sin alvorlige bekymring og bedt om en rask og fredelig løsning på konflikten i Tibet, sa Rogge under et tre dager langt møte for lederne for de nasjonale olympiske komiteene i Beijing.Kaos i Londons gaterStafetten med OL-fakkelen endte i nærmest totalt kaos i London søndag. Tusener av tilskuere viftet med tibetanske flagg og buet da fakkelen ble løpt gjennom byens gater med omfattende politibevoktning.En mann greide nesten å trive til seg fakkelen, mens to andre prøvde å slukke den med et brannslukningsapparat. Flere titall andre demonstranter ble fjernet med makt av politiet da de forsøkte å nærme seg fakkelen, og til sammen 37 ble arrestert.Kinesisk TV viste ikke det minste utsnitt av protestene, men fokuserte utelukkende på dem som jublet langs ruta og de britiske idrettsfolkene som holdt fakkelen. Men en OL-talsmann var rasende.- En bitte liten klikk av tibetanske uavhengighetselementer prøvde å avbryte stafetten til den hellige OL-ilden gjennom London. Vi fordømmer i sterke ordelag en slik gemen opptreden, sa den anonyme talsmannen for fakkelstafettkontoret.