Mette-Marit på designbesøk i Fredrikstad

Kronprinsesse Mette-Marit fikk mandag se arbeidene til industridesigner Bård Eker i Fredrikstad.

Kronprinsesse Mette-Marit fikk blomster av Katharina Jeffry Fjell.
Politikk

Firmaet Eker Design står blant annet bak Hydrolift-båtene og supersportsbilen Koenigsegg.- Jeg har besøkt en rekke designbedrifter rundt omkring i landet, og det er veldig imponerende å se hvilket arbeid som legges ned. Her i Fredrikstad har jeg fått se hvordan det gjøres i praksis, og det er morsomt, sa kronprinsessen til NRK.Barn i 1. klasse ved Torsnes skole møtte Mette-Marit med blomster da hun ankom Eker Designs anlegg ved 12-tiden mandag.Før besøket i Fredrikstad ble avsluttet, ble det tid til en tur på Seutelva i en Eker-designet Hydrolift-båt, med kronprinsessen til rors. (©NTB)

Nyheter
Politikk