De to bor like nord for fjellveggen som raste inn i Fjelltunvegen 31 sist onsdag. Mandag fikk de sammen med 319 andre beskjed om at evakueringen var over og at det var trygt å dra hjem.Men ekteparet krever bevis før de flytter tilbake.- Jeg tror ikke engang at geologene og de som har sagt at det er trygt å bo her har vært her. Det er langt verre enn man skulle tro, sier Hilde Finsæther til Sunnmørspostens nettutgave.Enkelte beboere på Kneiken flyttet tilbake da evakueringen ble avblåst mandag, men ekteparet frykter at fjellet kan rase ytterligere ut når som helst.- Vi bor på kanten av et stup. Jeg ville aldri få sove godt etter å ha opplevd ulykkesnatta. Heller ikke naboparet vårt tør å flytte hjem, sier Finsæther.Geologene har slått fast at de ikke ser noen fare for at det kan komme ytterligere ras, men Finsæther krever å få se bevis for den garantien.- Dette er for dårlig. Vi har ikke sett noe til dette, og det er jo vi som burde få informasjonen, sier hun.Tirsdag skal det komme en rapport om rasfaren. Fram til da bor ekteparet Finsæther på hotell. (©NTB)