De savnede pilotene er funnet

Vraket av propellflyet som har vært savnet utenfor Sotra, ble hevet søndag formiddag. De tre pilotene ble funnet omkommet inne i flyet.

Politikk

De tre mennene på henholdsvis 60, 45 og 29 år har vært meldt savnet, men antatt omkommet siden flyet styrtet fredag formiddag.- Størstedelen av vraket er hevet, men det gjenstår noen deler som skal hentes opp. Vi regner med å være ferdige på ulykkesstedet søndag ettermiddag eller kveld, sier Tor Nørstegård i Havarikommisjonen til NTB.Etter at mannskapene har hentet opp alle rester etter flyet, vil vraket og de omkomne bli brakt inn til Håkonsvern i Bergen.Flyet skal så sendes til tekniske undersøkelser.Søkte gjennom nattenHavarikommisjonen ankom Bergen lørdag kveld. Medlemmer fra kommisjonen og teknikere fra politiet var om bord i skipet Polar Prince da det la ut mot ulykkesstedet, om lag 15 kilometer vest for Tælavåg på Sotra.- Skipet Polar Prince, som har en fjernstyrt miniubåt, startet søket ved midnatt lørdag. Etter kort tid ble vraket lokalisert, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt i Hordaland politidistrikt til NTB.

Nyheter
Politikk