Kristin Halvorsen vil bli tøffere

SV-leder Kristin Halvorsen etterlyser en tøffere tone overfor Erna Solberg (H) og Siv Jensen (Frp).

Foto: Scanpix
Politikk

- Vi må tøffe oss mer. Vi må mobilisere fram til valget for å hindre at høyresiden overtar makten i norsk politikk. Nå må vi utfordre høyresiden til å snakke politikk og spesielt fordeling der det særlig blir forskjeller. Opposisjonen nekter å snakke om innholdet i politikken. De er mest opptatt av å rakke ned på oss, sa partilederen og finansministeren til landsstyret mandag formiddag.Hun sa at velgerne har et krav på å få vite om innholdet i politikken før valget.Hun gjentok at høyresiden vil ha en helt annen fordeling av godene.- Vi har gjort noe med formuesskatten slik at de aller rikeste har vært nødt til å spytte mer inn i fellesskapet. Det er dette høyresiden vil fjerne. 11 milliarder mer til fellesskapet gjør noe med det norske samfunnet. Det er dette slaget står om, sa Kristin Halvorsen. (©NTB)

Nyheter
Politikk