Millionspiss selges etter tre måneder?

Viking vrengte lommene og kjøpte spiss fra Skottland. Nå kan spilleren være på vei vekk allerede

Foto: Scanpix
Politikk

Bare tre måneder etter overgangen til Norge innrømmer Viking-spiss Andrius Velicka at han svært gjerne kunne tenkt seg en overgang til skotske Rangers, skriver Stavanger Aftenblad.Velicka gikk til Viking fra skotske Hearts for godt og vel 10 millioner kroner rett før eliteserien startet opp. Litaueren storspilte i den skotske serien før han kom til Viking, og kan nå altså være på vei tilbake. De siste dagene har spissen blitt linket til den skotske storklubben, som i år spilte finale i UEFA-cupen.Velicka er under kontrakt med Viking, men legger ikke skjul på hvor han ønsker å spille ovenfor en britisk avis.- En overgang til Rangers ville vært utrolig, sier han til avisen Edenburgh Evening News.Ingen kommentar fra VikingVikings sportslige leder, Egil Østenstad, hadde ikke hørt om Velickas møte med skotsk presse når Aftenbladet ringer han mandag kveld. Han ønsker ikke å kommentere om Viking har fått inn bud på spissen.- I Viking kommenterer vi aldri slike rykter, før det eventuellt er noe håndfast, sier en ordknapp Østenstad.Supporterne sier "selg"Skal man dømme etter noen av kommentarene Stavanger-avisen Aftenbladet har fått inn etter at nyheten kom, vil ikke Viking-supporterne felle så alt for mange tårer skulle Velicka allerede nå forlate klubben.En kar som etter sigende heter Jan Sigurd Karlsen skriver:Selg sier jeg. Viking skal være glad noen gir noe for ham i det hele tatt. Mannen er jo ubrukelig. Skaper lite og bare syter på medspillere. Eneste gangene han har gjort det bra er mot dårlige forsvar slik som nå sist mot Bodø Glimt.

Nyheter
Næringsliv