Ola Mæle:- Martin Kolberg mobber meg

Ola Mæle går hardt ut mot Arbeiderpartiets partisekretær Martin Kolberg

Politikk

Ola Mæle, som ifølge Kapital er god for 600 millioner kroner, går hardt ut mot Arbeiderpartiets partisekretær Martin Kolberg og beskylder ham for å mobbe aktører i næringslivet ut av den offentlige debatten.Kolberg uttalte i går at han vil slå hardt ned på rikinger som blander seg inn i den politiske debatten.- Vi står ved et tidsskille hvor det finnes det jeg vil karakterisere som en vulgær overklasse som mener at pengemakt er en demokratisk legitim makt, og det er helt uakseptabelt, sa Kolberg til NRK i går.- Jeg synes Kolberg prøver å mobbe næringslivsaktører, meg selv inkludert, ut av den offentlige debatten. Da oppnår han samtidig å diskreditere de som støtter Høyre, Frp og andre borgerlige partier økonomisk, sa Mæle i NRK Her og Nå i ettermiddag.Ifølge Kolberg har Mæle betalt 200 kroner i skatt i 2006.- Mine selskaper bidro med en skattepost på over 20 millioner. Da har jeg ikke tatt med avgifter, sier Mæle.- Jeg kom ut med 200 kroner i personlig skatt i 2006. Jeg er enig med Kolberg i at det er uheldig. Men det gir ikke Kolberg rett til å mobbe meg ut av debatten, sa klesmilliionæren.

Nyheter
Næringsliv