Storbrannen er stabilisert i Froland

Etter en natt med noe nedbør og massiv innsats av elleve helikoptre og 200 mann, melder brannvesenet i Østre Agder lørdag at de har kontroll på storbrannen i Froland.

Politikk

- Etter massiv innsats fra mange hundre mennesker over lang tid, har situasjonen stabilisert seg. Det har ikke vært noen større brannspredning de siste 24 timene. Det brenner fortsatt mange steder, men vi mener nå vi har nok ressurser til å holde brannfrontene i sjakk, skriver brannvesenet i Østre Agder i en pressemelding.11 helikoptre har vært i aksjon natt til lørdag, og 200 mann har jobbet på bakken. I tillegg var været endelig på slukkingsmannskapenes side, med noe nedbør natt til lørdag.Mer personell hentes nå inn for å avløse dem som har jobbet gjennom natten. (©NTB)

Nyheter
Politikk