35 evakuert etter brann i Oslo

35 personer ble evakuert etter en brann i en bygård på Frogner i Oslo natt til fredag. Sju personer er sendt til legevakt og en til sykehus.

Politiet fikk melding om brannen klokken 4.49. Da en patrulje kom fram, så de at det brant ut av vinduene i en leilighet i tredje etasje.- Det ble observert at folk sto på balkongene i etasjene over og sa de ikke kom seg ut fordi trappeoppgangen var full av røyk. Men vi fikk ut alle sammen, totalt 35 personer ble evakuert, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.Brannen ble slukket allerede klokken 5.12, men sju personer ble sendt til legevakten og en person til sykehus. Det er uklart hvor alvorlig skadd denne personen er.Det fullstendige skadeomfanget etter brannen er heller ikke kjent.Sentralvakta var tidlig på brannstedet og det er bedt om krimtekniske undersøkelser. Politiet holder i morgentimene vakthold på stedet og ingen får lov til å gå inn i gården. (©NTB)