Anmelder Acta-lekkasjer

Forsvareren til 38-åringen som er siktet i den såkalte Acta-saken, ber politiet etterforske lekkasjer.

Foto: Scanpix

Odd Rune Torstrup, som forsvarer den 38 år gamle svogeren til den antatte hovedmannen Fred Anton Ingebrigtsen, har sett seg lei på stadige medieoppslag basert på det han mener er taushetsbelagt informasjon.- Jeg ber politiet etterforske mulig brudd på taushetsplikten fordi det er åpenbart at det blir lekket informasjon. Det ønsker vi en slutt på, sier Torstrup til NA24 Stavanger.De siste dagene har Stavanger Aftenblad trykket flere artikler med detaljert informasjon om handler og avtaler som flere av de innsidesiktede skal ha vært involvert i.- Det er åpenbart at Aftenbladet sitter på meget detaljerte opplysninger som er taushetsbelagt. Noen med taushetsplikt må ha lekket disse opplysningene, og det aksepterer vi ikke, sier Torstrup.Advokaten sier at lekkasjene og medieoppslagene har vært belastende for hans klient. (©NTB)