Bombetrussel på Aker Solutions-anlegg

- Noen la igjen et notat som sa at "det er en bombe her nede", vedlagt datoen 9/11 og signert Osama, sier politisjef Dagfinn Torstveit. 1.000 arbeidere skal være evakuert.

Foto: Scanpix

Aker Solutions-anlegget på Stord ble i dag evakuert etter at det ble oppdaget en bombetrussel, men politiet sier ifølge Reuters at trusselen trolig ikke er alvorlig.- Noen la igjen et notat som sa at "det er en bombe her nede", vedlagt datoen 9/11 og signert Osama, sier politisjef Dagfinn Torstveit ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.- Vi trodde dette var en veldig, veldig dårlig spøk. På den annen side er det mange som jobber der nede og vi tenkte det var bedre å være sikre, så vi evakuerte, legger han til overfor nyhetsbyrået.Klokken 16.30 var et bombe-team på vei for å gjennomsøke området. Ifølge VG Nett skal så mange som 1.000 arbeidere være evakuert.Aker Solutions har ikke være tilgjengelige for kommentarer.