Bygger om Operaen

Bare tre måneder etter et at operahuset ble åpnet i Bjørvika vil ledelsen nå bygge om administrasjonens lokaler i tredje etasje.

Foto: Scanpix

Ledelsen har tatt kontakt med byggherre Statsbygg for å gjennomføre ombygningene.- Det er ikke fordi det er uutholdelig å jobbe her, men fordi vi må justere bygget i forhold til hva som er praktisk, sier informasjonssjef Sverre Gunnar Haga i Den Norske Opera & Ballett til VG.En av hovedgrunnene skal være at akustikken ikke er god nok i kontorlokalene.- Det har gått veldig kort tid, men når du flytter inn i et nytt bygg kan det være nødvendig med justeringer, sier Haga.Han påpeker at det vil komme flere justeringer på milliardbygget i tiden fremover.Informasjonsansvarlig hos Statsbygg, Mette Nordhus, mener en av grunnene til at justeringer må gjøres er den lange byggeprosessen.- Huset ble planlagt for lenge siden, og organisasjonen og dens behov vil endre seg underveis, sier Nordhus. (©NTB)