Dette skjer i dag

Det viktigste er kanskje det som ikke skjer i dag. Ellers fyller Dronning Sonja år, og du får en oversikt over helgens festivaler.

Amerikanerne feirer sin nasjonaldag, og markedene på Wall Street holder derfor stengt i dag.Men SSB tar aldri fri, og legger frem følgende statistikk:Finansforetak, balanserFinansielle sektorregnskapByggekostnadsindeks for anleggSjøulykkerPrisnivå på konsumerelektronikk og husholdningsapparaterEllers nevner vi at statistikk over tyske industriordre legges frem klokken 12.Innenriks står blant annet dette på agendaen:Bygland: 38-åringen som er siktet for drapet på sin fraseparerte kone i Bygland, framstilles for varetektsfengsling.Oslo: Dronning Sonja fyller 71 år.Oslo: Oslo Games. Norges første profesjonelle skateboardkonkurranse går av stabelen med 30.000 dollar i pengepremier.Vestfold: Vestfold Festspillene.Tvedestrand: Skjærgårds music & mission festival.Otta: Kulturfestivalen i Sel - Kristin Lavransdatter.Kongsberg: Kongsberg Jazzfestival.Seljord: Dansebandfestivalen i Seljord.Halden: Allsang på Grensen 2008 varer fram til onsdag 13. august. Fredriksten festning.Førde: Førde Internasjonale Folkemusikkfestival.Skånevik: Skånevik Bluesfestival.Vinstra: Countryfestival på Vinstra.Kilder: TDN Finans, SSB, NTB