- Disse tre aksjene er knallbillige

Det sier aksjestrateg og anbefaler deg å laste opp med disse norske gigantene.

Foto: Scanpix

Oslo Børs har falt omkring 13 prosent på en måned, og nå mener aksjestrateg Peter Hermanrud i First Securities at aksjer i store selskaper som SatoilHydro, Telenor og DnB Nor er meget billige.- Aksjer i mange store selskaper er ufattelig billige i forhold til historisk prising, sier Hermanrud til Dagens Næringsliv.Tidspunktet for å laste opp med aksjer fra det norske trekløveret blir neppe bedre på en stund, skal man tro Hermanrud.Bakgrunnen er at Oslo Børs den siste tiden har blitt styrt av de store børsene i utlandet. Den høye inntjeningen i oljesektoren har i mellomtiden havnet litt i glemmeboken.Høy oljepris er nemlig stort sett gode nyheter for Oslo Børs, men ikke for eksempel det amerikanske aksjemarkedet.- Hvis børsene ute i verden og oljeprisen går hver sin vei, følger gjerne Oslo Børs de andre børsene. Det har vært sånn i ganske mange perioder før. Verdensøkonomien betyr mer for Oslo Børs enn oljeprisen, forteller Hermanrud.