Hadde 35 identiteter

Mann stoppet på Moss Lufthavn Rygge med falske pass, førerkort og andre identitetspapirer.

Foto: Scanpix

En mann i 40-årene ble stoppet i rutinekontroll på Moss Lufthavn Rygge med en haug av falske pass, førerkort og andre identitetspapirer.Mannen ble stoppet i en rutinemessig kontroll etter å ha gått av flyet som ankom Rygge fra Kosovo tirsdag kveld i forrige uke, skriver VG mandag.Mannen, som er norsk statsborger, viste fram et gyldig norsk pass. Det han ikke viste fram, var de forfalskede belgiske og britiske identitetspapirene han hadde gjemt unna i en sekk.Identitetspapirene var basert på rundt 15 menn og kvinner som ifølge Moss Avis trolig er personer som er bosatt i Norge, men som av flere årsaker ønsker flere identiteter. Forfalskningene skal ha holdt en høy kvalitet.De siste to månedene har tollere og politi pågrepet 22 personer med falske pass på flyplassen på Rygge.