- Kjøp Telenor-aksjen

Siden nyttår har Telenor-aksjen stupt 26 prosent og dårlig nytt har skapt problemer for selskapet. - Det er nå man bør kjøpe, sier fire analytikere.

Foto: Scanpix

Firkløveret Nordea, DnB NOR, Glitnir og Gambak tror alle det går for bedre tider for et Telenor i hardt vær. Kursen på aksjen har vært på vei ned siden 2008 ble innledet, og i nyhetene har det stort sett vært negativ omtale av selskapet. Men nå peker pilene oppover, tror analytikerne.- Når markedet begynner å fokusere på verdier og ikke på enkeltnyheter er dette et godt case. Når det blir er imidlertid ikke godt å si, sier Kristian Tunaal i DnB NOR Markets.Nordea, Gambak og Glitnir har også Telenor med i sine porteføljer.Analysesjef Bengt Jonassen i Glitnir Securities mener sågar Telenor for tiden handles med mer enn 20 prosent rabatt.- Historisk sett er det da man skal kjøpe aksjen, sier han til Dagens Næringsliv. Magne Naustvik i Nordea stemmer i.- Blant telekomaksjene er Telenor best posisjonert for fremtidig vekst, konkluderer han.