Oslo Børs i fint sommerdriv

Dagen begynte bra for investorene på Oslo Børs, så pekte alle piler mot rødt, men nå har børsen igjen funnet rytmen. Hovedindeksen er opp over en prosent og etter en tung dag i går har investorene noe å smile av.

Oslo Børs. Foto: Scanpix

Cirka et kvarter etter at Oslo Børs åpnet dørene onsdag, var hovedindeksen opp småpene 0,43 prosent. Etter det skled den sakte men sikkert nedover, og et lite øyeblikket vaket det rundt null på børsen. Nå se det derimot litt bedre ut, og rundt et par timer etter børsstart er hovedindeksen opp 1,47 prosent til 461,85.Oljeprisen holder seg fortsatt høy og dette drar nok med seg StatoilHydro, som er opp 1,93 prosent til 190,60 kroner.Vinnere og tapereVinnerlisten så langt toppes av Navamedic som hopper 7,14 prosent til 10,50 kroner. Volatile Questerre er også tilbake i blått så langt - opp 5,88 prosent, og tørrbulkselskapet Golden Ocean begynner også dagen bra - oppgang på 2,41 prosent.Canargo er i blått i dag - i det minste så langt - og legger på seg 2,14 prosent.På toppen av taperlisten i åpningsminuttene finner vi Synnøve Finden som er ned 4,04 prosent så langt. Heller ikke Copeinca eller Funcom jubler i åpningsminuttene, og er ned henholdsvis 5,88 prosent og 6,02 prosent.REC startet dagen tungt men ligger nå rundt det samme nivået som i går.Oljen Prisen på olje holder seg fremdeles skyhøy. Et fat nordsjøolje omsettes i åpningsminuttene på Oslo Børs for 142,13 dollar. Det er en oppgang på 1,46 dollar siste døgn, eller 1,04 prosent.Den amerikanske lettoljen går for 142,11 dollar per fat.Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.