Show-Steine rundstjålet

Brødrene Riise satt på første benk, og på scenen underholdt Tommy Steine. Bak kulissene foregikk det imildertid helt andre ting

Billedkunstner Marianne Aulie og komiker Tommy Steine - Foto: Scanpix

Det var under et show i Halden på lørdag at det hele skjedde. Tommy Steine underholdt publikum i Østfold-byen med sitt show Helt på grensen, og på første rad koste brødrene Riise seg med den folkelige og populære artisten. Men bak scenen var det helt andre aktiviteter i gang.For mens Tommy Steine tjente til livets opphold med sang og dans, var tyver i gang med å skaffe til veie midler til sin salt i grøten i garderoben på Andergaarden Scene i Halden. De frekke tyvene stakk av med mobiltelefoner, pcer, bilnøkler samt en del andre verdisaker. Steine selv er både overrasket og litt skremt av det som har skjedd.- Da jeg kom bak scenen etter første akt forstod jeg ikke helt hva som hadde skjedd. Det er utrolig creepy og trist, sier Steine til Verdens Gang.Og Steine er glad han ikke selv tok tyvene på fersk gjerning. Da kunne han nemlig tatt saken i egne hender, sier han.- Det er neste bra at de kom seg unna. Ellers hadde flere av oss sittet på glattcelle nå, avslutter artisten